Menu Seir
Zeebaars – kombu
Nori – gerookte paling
Tartaar rund – oester
Rode biet – ganzenlever
Tartaar tonijn
Sambaizu – ganzenlever
Lenghaas
Tomaat – salie
** Chef’s favorite
Langoustine – wortel – curry
*** Chef’s favorite
Tarbot – ossenstaart – truffel
* Lamsnek
Miso – five spice
Patrijs
Kweepeer – fine champagne
Agrum
Honing – yoghurt
4 gangen aan €95
Aangepaste wijnen €34 / BOB-arrangement €21 / non alcoholische sappen €34 (t.e.m. hoofdgerecht)
(Op dinsdag-, woensdag-, en donderdag avond serveren we onze menu Seir vanaf 4-gangen)
* 5 gangen aan €115
Aangepaste wijnen €43 / BOB-arrangement €26 / non alcoholische sappen €43 (t.e.m. hoofdgerecht)
(Op vrijdag- en zaterdag avond serveren we onze menu Seir vanaf 5 gangen)
** Chef’s favorite aan €35
Sommeliers favorite: Justin Girardin – Santenay ‘Les Terrasses de Bievaux’ – 100% Chardonnay €20
*** Chef’s favorite aan €35
Sommeliers favorite: Norman Hardie ‘unfiltered’ – 100% Chardonnay €21
Kaas ipv dessert: €21 / Kaas extra: €24
