Menu Seir

Zeebaars – kombu
Nori – gerookte paling 
Tartaar rund – oester
Rode biet – ganzenlever

Tartaar tonijn
Sambaizu – ganzenlever 

Lenghaas
Tomaat – salie

** Chef’s favorite
Langoustine – wortel – curry 

*** Chef’s favorite 
Tarbot – ossenstaart – truffel 

* Lamsnek
Miso –  five spice

Patrijs
Kweepeer – fine champagne

Agrum
Honing – yoghurt

4 gangen aan €95
Aangepaste wijnen €34 / BOB-arrangement €21 / non alcoholische sappen €34 (t.e.m. hoofdgerecht)
(Op dinsdag-, woensdag-, en donderdag avond serveren we onze menu Seir vanaf 4-gangen)

* 5 gangen aan €115
Aangepaste wijnen €43 / BOB-arrangement €26 / non alcoholische sappen €43  (t.e.m. hoofdgerecht)
(Op vrijdag- en zaterdag avond serveren we onze menu Seir vanaf 5 gangen)

** Chef’s favorite aan €35
Sommeliers favorite: Justin Girardin – Santenay ‘Les Terrasses de Bievaux’ – 100% Chardonnay €20

*** Chef’s favorite aan €35
Sommeliers favorite: Norman Hardie ‘unfiltered’ – 100% Chardonnay €21

Kaas ipv dessert: €21 / Kaas extra: €24