Seir

Over ons

Thomas stond al in de keuken van Fleur de Sel toen dit bijna 7 jaar geleden opende. Na een korte tussenstop bij Quique Dacosta besliste hij samen met Alex en Nathalie van Fleur de Sel om een een nieuw avontuur te starten. Nu is hij mede-eigenaar en chef van Seir.

Jayson is al meer dan 5 jaar de vaste rechterhand van Alex en zal samen met Thomas de keuken voor zijn rekening nemen.

Stef & Zarah hebben naast Nathalie in het restaurant gestaan en met veel enthousiasme en kennis van zaken hun gasten ontvangen. Zij gaan hetzelfde doen in Seir zodat onze gasten zich meteen thuis voelen.

Eigenzinnig

Dit jonge maar vakkundige team brengt vlotte gerechten met lokale producten. Een idee ontstaan door gepassioneerde mensen die het beste willen geven van zichzelf, de natuur en de omgeving.

Het is eigenzinnig en vol karakter. Dat is wat er groeit in Seir.

Een unieke beleving die we door onze gasten willen laten oogsten.