Menu Seir
Tartaar rund – soja
Meringue – gerookte paling
Krokant – tomaat
Eendenbout – pompoen
- NoordzeekrabKomkommer – lavas
- CoquilleBloemkool – dashi
- ** Chef’s favoriteLangoustine – tonijn – Royal Belgian Caviar
- *** Chef’s favoriteWagyu A4 – sjalot – kombu
- * GnocchiKnolselder – truffel
- HertSavooikool – kweepeer
- ShisoYuzu – kokos
4 gangen aan €95
Aangepaste wijnen €33 / BOB-arrangement €20 / non alcoholische sappen €33 (t.e.m. hoofdgerecht)
(Op dinsdag-, woensdag-, en donderdag avond serveren we onze menu Seir vanaf 4-gangen)
* 5 gangen aan €115
Aangepaste wijnen €42 / BOB-arrangement €25 / non alcoholische sappen €42 (t.e.m. hoofdgerecht)
(Op vrijdag- en zaterdag avond serveren we onze menu Seir vanaf 5 gangen)
** Chef’s favorite aan €35
Sommeliers favorite: Weingut Köfererhof – 100% Sylvaner €21.
*** Chef’s favorite aan €37
Sommeliers favorite: Domaine Bertrand Bachelet – Chassagne-Montrachet – 100% Pinot Noir €24
Kaas ipv dessert: €18 / Kaas extra: €20